donderdag 17 oktober 2013

Ook Demonstratrice worden, maak dan gebruik van dit geweldige aanbod!Wil je ook verdienen aan je hobby? 
Dan is hier je kans....Je kan nu voor slechts € 25,- instappen als demonstratrice van Stampin'Up!, je mag producten ter waarde van €26,95 uitzoeken uit de basis-catalogus. Of een speciaal samengestelde kit bestellen. Je betaald alleen 25 euro voor de kit. Er kunnen nog wel kosten bijkomen voor de BTW in Nederland. Normaal kun je pas starten als Demonstratrice voor € 129,- ! dat scheelt je dus ruim €100,-!!!


Verder krijg je nog extra korting als je een eerste bestelling doet voor minimaal 200 euro, binnen 45 dagen, dat is toch mooi meegenomen.
Maar er is meer: Geef je binnen 30 dagen na je aanmelding je eerste party dan mag je een gratis stempelset uitzoeken bij Stampin'Up! Zo heb je voordeel op voordeel!

Instappen op deze actie kan van 7 tot 21 oktober 2013!

Natuurlijk zijn er nog meer voordelen als je demonstratrice wordt van Stampin'Up! zoals altijd up-to-date zijn met de nieuwste dingen, extra classes om je op gang te helpen en wat dacht je van leuke collega's die al hun creativiteit met je delen!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden, stuur me dan een mail met je vragen en telefoonnummer, dan bel ik je op om het een en ander met je door te spreken. Hobbymaatjes@gmail.com

Let op! Verder sta ik samen met een collega op het Hobbyfestival in Lelystad, 19 en 20 oktober a.s., je bent bij onze stand van harte welkom voor meer informatie of kennis te maken met ons gezellige team.

Om je nog even over de drempel te helpen nog een extraatje! Als je in de periode van 7 tot 21 oktober instapt krijg je van mij een GRATIS workshop aangeboden! Deze om later weer te delen met je eigen klanten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten