zondag 11 september 2011

Even geleden......

Tja dat is weer een hele tijd geleden!!! En ik heb niet stil gezeten hoor.. Ik ben alleen een beetje depri de laatste tijd. De Werkeloosheid en Ziektewet gaat mij niet in de koude kleren zitten. Scrappen heb ik geen zin in en doe eigenlijk niet veel meer de laatste tijd.
Ik heb zelf gezinspeeld op het stoppen en het verkopen van mijn spulletjes. Gelukkig heb ik lieve mensen om mij heen (manlief, steef en alle forummaatjes) die mij hiervan hebben weten te weerhouden.

Verder verdrietig om mijn oma (de enige die ik nog heb) die hard achteruit gaat in haar gezondheid. Tja en als je dan je moeder al eerder verloren bent dan begin je, je wel wat eenzaam te voelen soms..

Ik doe wel leuke dingen hoor! Die geven mij dan zo'n ontzettende boost....

Gisteren bijvoorbeeld een geweldige catering kunnen doen voor een jarige 65er! Alles naar haar wensen gemaakt. De middag met hapjes en drankjes en een diner van 4 stamppotten met worst en spekjes en niet te vergeten het kuiltje jus!
Een kleine impressie:

Het is wel duidelijk dat mijn grootste passie bij koken ligt! Helaas heb ik teveel allergie├źn om hier nog steeds mijn werk van te maken... Maar wie weet dat ik er toch in  de toekomst iets mee kan gaan doen....
Keep Hope !

..

2 opmerkingen:

 1. sterkte miranda! en niet stoppen met scrappen hoor, dat komt wel weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Miranda,

  Ik kan het me heel goed voorstellen dat je even geen zin hebt in scrappen enz,het is ook niet niks dat je in de ziektewet zit en het met het werk niet wil lukken en dan ook nog eens dat oma zo hard achteruit gaat met haar gezondheid (we zijn vorige week donderdagmorgen nog bij haar geweest)en ik was toch wel geschrokken dat ze zo achteruitgegaan is de laatste tijd.

  Toch fijn dat je nog een beetje troost kan vinden in het maken van lekkere gerechten.Het ziet er allemaal heerlijk uit op de foto's.

  Groetjes Ageeth.

  BeantwoordenVerwijderen