woensdag 16 februari 2011

Award gekregen


Een paar dagen geleden kreeg ik een Award van Femke en Maryke 
Zo ontzetten leuk!! Dus nu ben ik aan de beurt.. wat is de bedoeling:

Je maakt een verwijzing naar de blog de persoon die je deze award heeft gegeven. Bedank ze op hun blog voor deze award (da's wel zo aardig!).

Als je de award aanneemt en door wilt geven, maak je een bericht met de afbeelding van 'Liebster blog' en neem je ook de instructies (die je nu leest dus) over.

Geef vervolgens de award door aan 3 tot 5 van je favoriete blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs (makkie!).

Schrijf een berichtje op de uitgekozen blogs om te vertellen dat zij een award hebben ontvangen van jou.

Het is de bedoeling, dat vooral beginnende bloggers een bloggers die nog niet zo erg bekend zijn met deze blog in 't zonnetje worden gezet en hun verdiende aandacht krijgen. Blogs met tig volgers hebben ze niet nodig. Ik kom nog geregeld even op jullie blog kijken, om even inspiratie op te doen.

Ik geef de award door aan:

 1. Nederlandse Swappers 
 2. Ageeth
 3. Laura
 4. Scrap4Friends
 5. St├ęphanie


Groetjes,


..

5 opmerkingen:

 1. Hoi Miranda,

  Leuk dat je de award aan mijn hebt doorgegeven ben er erg blij mee.Dank je wel.

  Groetjes Ageeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Miranda, na overleg met de medemusketiers, hebben we besloten ons blog "awardvrij" te houden, omdat we niet weten aan wie we ze door moeten geven, iedereen verdient er eigenlijk wel een. Maar nogmaals heel erg bedankt lief dat je aan ons gedacht hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Miranda,

  Wat leuk dat wij een Award hebben gekregen van jou. Zodra ik tijd heb zal ik hem plaatsen op ons blog (zit nu even op mijn werk)
  Maar dank je wel

  Groetjes Hil
  ps. waar was je nou zaterdag?

  BeantwoordenVerwijderen